Кредит онлайн на 5000 гривень без документів

Коли потрібна невелика сума до зарплати, краще рішення - це звернення до МФО. Тут гроші видають швидко, без дзвінків, довідок і поручителів. Гроші видаються на будь-які потреби, без зайвих маніпуляцій і очікування.

Кредит онлайн на 5000 гривень можна оформити в Credit-Pro, але така сума доступна після першого погашеного позики. При першому зверненні клієнти можуть брати до 3000 гривень.

Все, що потрібно знати про онлайн займ

Онлайн займ - популярна послуга серед українців. Кредити оформляють на повсякденні потреби, коли не вистачило до зарплати, оплату рахунків, великі покупки одягу або технікі.Такіе кредити відрізняються від банківських тим, що їх можна отримати у вихідні, свята чи пізно вночі.

Для отримання грошей не потрібно нікуди йти, достатньо оформити заявку за допомогою смартфона, і кошти будуть зараховані на карту.

Хто може розраховувати на позику онлайн

В Credit-Pro 2 вимоги до клієнтів: вік старше 18 років і українське громадянство. Офіційне працевлаштування і рівень доходів не перевіряється. Студенти, пенсіонери і жінки в декреті можуть розраховувати на схвалення позики. Навіть ті, хто числиться в чорних списках банків, отримують гроші на загальних умовах, так як кредитна історія не є основним фактором при прийнятті рішення.

Які потрібні документи

Клієнти люблять Credit-Pro за простоту умов. Тут потрібен тільки паспорт, код і банківська карта для отримання грошей. Довідки про доходи, поручителі і дзвінки не потрібні. Також не потрібні будуть скан-копії документів, достатньо написати номер паспорта і код.

Як підвищити шанси на схвалення

Показник схвалення в Credit-Pro досягає 90%, але є кілька правил, які допоможуть підвищити шанси на отримання коштів:

  • Перевіряйте заявку на наявність помилок. Анкети розглядаються автоматично, тому будь-яка помилка може призвести до відмови.
  • Не намагайтеся ввести співробітників в оману, дані перевіряються.
  • Заповнюйте всі поля заявки, навіть ті, які позначені як необов'язкові. Це формує лояльне ставлення менеджерів.
  • Вибирайте невелику суму і термін позики. Наприклад, 1000 гривень на 10 днів.

Заповнення заявки на сайті не займе більше 10 хвилин, уважно поставтеся до цього, щоб підвищити шанси на схвалення.

Умови повернення та отримання позики

При першому зверненні клієнта доступна сума до 3000 гривень, вже після першого виплаченого кредиту вона збільшується до 10 000 гривень. Клієнт подає заявку на сайті, і отримує гроші відразу після підписання договору. Договір потрібно прочитати, в ньому умови співпраці.

Як оформити заявку

На головній сторінці сайту вкажіть суму і термін на калькуляторі. Відразу буде показана сума до повернення.

Тепер заповніть заявку, в ній вказують тільки основні дані про себе: ПІБ, контактна інформація, місце роботи, номер паспорта та ІПН. Скан-копії паспорта завантажувати не потрібно.

Заявка вирушає на розгляд, це займає 1 хвилину. Якщо відповідь позитивна, потрібно буде прив'язати карту. Якщо негативний - подати заявку повторно через 30 днів.

Як повернути або продовжити кредит

Отримати гроші можна тільки онлайн, а для повернення передбачено 3 способи:

  • Оплата карткою в кабінеті.
  • Оплата в терміналі.

Краще вибрати перший спосіб, так гроші надійдуть на рахунок компанії миттєво і без комісії.

Переваги онлайн кредитів від Credit-Pro

Головні переваги сервісу, це:

  • Швидке рішення по заявці (за 1 хвилину).
  • Онлайн оформлення і видача грошей віддалено.
  • Мінімум вимог до клієнтів.
  • Потрібен тільки паспорт і код.
  • Після погашеного першої позики відкривається максимальна сума 10 000 гривень.

Скан-копії паспорта не потрібні, але якщо клієнт завантажить фото паспорта, то автоматично отримає знижку 25% на позику. Ще -25% можна отримати за вказівку контактної особи в спеціальному полі.

Кредит на будь-які потреби